Timmerfabriek Arnhem

Voor een verbouwing of renovatie

Zoekt u een timmerfabriek in Arnhem om u te helpen bij een verbouwing of renovatie? Dan zijn wij van Timmerbedrijf Gasseling u graag van dienst. Inmiddels hebben we vele jaren aan kennis en ervaring in het huis als het gaat om timmer- en onderhoudswerk. Wij weten dan ook precies wat hierbij komt kijken en geven u graag goed advies hierover. Medewerkers van onze timmerfabriek hebben oog voor detail en inlevingsvermogen om samen met u tot het beste resultaat in Arnhem te komen!

Timmerfabriek Arnhem

renovatie 1 nieuw

Over onze timmerfabriek in Arnhem

Of u nu een grote of kleine klus voor ons heeft, wij gaan met evenveel toewijding aan de slag. Ons doel is om u als klant tevreden te stellen en dan zijn wij het ook. U kunt ons voor veel diensten inschakelen in Arnhem, waaronder:

 • Steigerhouten (tuin)meubelen
 • Aftimmeren van uw zolder
 • Dakramen plaatsen en dakopbouw
 • Geluidsisolerende vloeren en plafonds maken
 • Aanbouw voor uw woning of bedrijf
 • Kozijnen en deuren op maat gemaakt

Bovenstaande is slechts een greep uit ons aanbod als timmerfabriek. Wilt u graag weten of we u in uw specifieke situatie kunnen helpen? Neemt u dan gerust contact op.

Complete begeleiding

Het kan zijn dat u al vaker heeft gewerkt met een timmerfabriek. U weet dan precies wat er geregeld moet worden. Heeft u hier geen ervaring mee, dan begeleiden we u in Arnhem gedurende het gehele proces. Vaak is het nodig om bij een aanbouw een vergunning aan te vragen. Wij helpen u hiermee. Ook leggen we helder uit wat we gaan doen. Dit alles leggen we ook vast in een offerte en planning, zodat u weet wat u van ons mag verwachten.

Wij zijn uw beste keuze

U kunt uiteraard ook in zee gaan met een andere timmerfabriek in Arnhem. Er is immers keuze genoeg. Waarom zou u dan voor ons gaan in Arnhem? Simpel, wij bieden u net wat meer:

 • Onze timmerfabriek werkt enkel met de juiste bouwmaterialen die een lange levensduur hebben.
 • Als klant hebben wij uw wensen hoog in het vaandel staan.
 • Wij zijn veelzijdig en bij ons vindt u meerdere diensten onder hetzelfde dak.
 • Onze specialisten gaan voor de beste, niet de duurste oplossing.
 • Omdat we alles in eigen hand houden, kunnen we de overlast beperken.

Wanneer u contact wilt opnemen

Een verbouwing, renovatie of onderhoud aan uw woning in Arnhem is een ingrijpend project. Dit wilt u niet zomaar uitbesteden aan een timmerfabriek. Wij begrijpen dat heel goed. Daarom bieden we u de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte op te vragen. Ook kunt u vragen stellen. Dit kan telefonisch via 06-53977043 of per e-mail via info@timmerbedrijf-gasseling.nl. We vinden het belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij ons werk. Als timmerfabriek in Arnhem gaan we voor vakwerk op maat en tevreden klanten!